Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta finantarea mediului de afaceri
10 $
Brand
Finantari nerambursabile private
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acordam consultanta IMM-urilor si PFA in vederea obtinerii de finantari nerambursabile pentru infiintarea si/sau dezvoltarea afacerilor.

Este vorba de atragerea de donatii si sponsorizari din fonduri private, provenind atat din tara cat si de pe plan global. Pentru a evita confuziile, precizam ca NU este vorba nici de fonduri Guvernamentale si nici de Fonduri Europene.

Finantarea afacerilor, fie Start-Up fie pentru dezvoltarea afacerilor existente este NERAMBURSABILA, nu necesita coparticipare sau garantii din partea beneficiarului si este complet lipsita de birocratie; se obtine pe baza unui proiect simplu, la intocmirea caruia va asiguram GRATUIT consultanta de specialitate.
Proiectele pot fi din orice domeniu de activitate si au ca limita superioara suma de 500.000 Euro.
Ulterior intocmirii proiectului, asiguram promovarea sa optima prin toate canalele posibile.
In anul 2014, suma finantarilor de acest tip a depasit 10 Miliarde USD pe plan global, in timp ce la noi in tara abia in a doua jumatate a anului sau inregistrat primele cateva sute de proiecte.
Profita si tu de oportunitatea de ati realiza acum proiectele pe care, din ratiuni financiare, le tii demult pe lista de asteptare.

Nu ai NIMIC de pierdut si NU RISTI nimic!
Nu depinzi de aprobari sau de institutii  birocratice, depinzi doar de calitatea proiectului tau si de stiinta promovarii acestuia... ori aici noi te indrumam si te ajutam!
Vrei sa afli mai multe?

Trimite un mesaj cu enuntul "Doresc informatii finantare"
Poti deasemenea sa obtii informatii la telefon 0731315234
Din Gura in Gura